[3 feb] Waterpoloclinic E-jeugd

Leuk! Speciaal voor de E-jeugd wordt er een waterpoloclinic gegeven in het Hofbad van Den Haag. Tijdens deze gevarieerde demonstratietraining is er aandacht voor oefen-, test- en spelvormen. En dit alles onder de deskundige begeleiding van Paul Metz. Geef je nu op voor de clinic op zondag 3 februari!

De clinic voor de E-jeugd (2008/2009/2010) is een initiatief van de Regionale Waterpolo School (RWPS) en van de KNZB Regio West. De RWPS wil op deze manier alle verenigingen in regio west bereiken en nodigt alle E-jeugdleden uit om deel te nemen. De clinic in het Hofbad wordt begeleidt door Paul Metz. Metz kan putten uit een ruime ervaring in het geven van trainingen in verschillende sportdisciplines, maar vooral in waterpolo.

Deelname aan de clinic is gratis!

Het programma van zondag 3 februari is als volgt:

  • 12.30 uur: ontvangst en presentatie voor de sporters
  • 13.30 uur: info voor de ouders
  • 13.30 uur: warming-up voor de sporters
  • 14.00 uur: clinic in het water
  • 15.00 uur: einde

De clinic is leuk, uitdagend en informatief voor jongens en meisjes onder de 11 jaar, hun ouders en clubtrainers!

Deelname aan de clinic is mogelijk via d’ELFT, informeer ernaar bij de trainer/coach: Maarten Twisk. Of stuur een mailtje naar de Jeugdcoördinator: Patrick van der Mark.


Dit seizoen wordt er vanuit de RWPS een trainingsprogramma aangeboden voor de E-jeugd. Het programma bestaat uit 30 trainingen die op twee verschillende locaties worden gegeven: in Den Haag en in Dordrecht. Instromen tijdens het seizoen is mogelijk!