[24 mrt] Laatste ronde KNZB-zwemcompetitie @ Delft

Zondag 24 maart wordt in het Kerkpolderbad de vierde en laatste ronde van de KNZB-zwemcompetitie (VeCo) georganiseerd. Dit is de enige thuiszwemwedstrijd van dit seizoen en daarom willen we deze wedstrijd natuurlijk niet stilletjes voorbij laten gaan!

Alle zwemmers en supporters zijn welkom

Bij deze wedstrijd strijdt het team van d’ELFT-WAVE om behoud in de landelijke B-klasse. Na drie van de vier ronden staat d’ELFT-WAVE net onder de virtuele degradatiestreep. De directe concurrentie staat echter op een kleine dertig seconden afstand, een verschil dat op het puntentotaal van ruim 15.000 seconden minimaal is! We kunnen dus alle steun gebruiken komende zondag, zowel in het water als op de kant! Om 12:45 uur start de wedstrijd en naar verwachting zal de grote afsluitende finale-estafette rond 15:30 uur losgaan.

Omdat er een beperkte wedstrijdduur is, hebben we helaas minder zwemmers kunnen inschrijven voor deze wedstrijd dan gebruikelijk. Dat betekent niet dat de zwemmers die niet mee kunnen doen ook niet welkom zijn. Integendeel: kom vooral naar het Kerkpolderbad om iedereen aan te moedigen!

Vrijwilligers

Bij deze thuiswedstrijd hebben we natuurlijk ook helpende handen nodig. Op dit moment hebben al een flink aantal vrijwilligers toegezegd, maar we zijn nog op zoek naar +/- drie mensen die ook willen meehelpen om deze wedstrijd een succes te maken. Denk hierbij aan taken als kaartjes lopen, officials voorzien van eten/drinken etc. Aanmelden om mee te helpen kan via: https://goo.gl/forms/on9Fq9xGuiH98DY92

Na afloop: Chinees buffet

Na een lange wedstrijddag snappen we dat er weinig energie meer is om te kokkerellen thuis. Daarom zorgen wij voor het eten die avond! Na de wedstrijd zal vanaf +/- 17:00 uur een Chinees buffet worden geregeld. Alle d’ELFT-zwemmers en hun familie/aanhang zijn welkom om mee te eten. Kosten voor het eten zijn €5,- per persoon. Dit kan cash of via pin worden afgerekend bij aanvang van het buffet. Aanmelden kan via het formulier op: http://bit.ly/ChineesBuffetNaVeCo4

We hopen dat iedereen zondag 24 maart aanwezig is om de zwemploeg te supporten! Mocht je nog vragen hebben over deze wedstrijd, mail dan naar: wedstrijdzwemmen@d-elft.nl.

Tot zondag 24 maart in het Kerkpolderbad!