Erelid Bert Korevaar 95 jaar

Bert Korevaar, erelid, veteraan én oudste lid van d’ELFT werd vrijdag 8 mei 95 jaar.

Normaal gesproken zou het glas worden geklonken op maandagavond in het clubhuis, maar dat is nu helaas niet mogelijk. En dus klonk het ‘lang zal hij leven’ vrijdagochtend aan zijn voordeur.

Bertus Korevaar speelde in Heren 1 toen de hoofdklasse net in het leven was geroepen. Inmiddels heeft hij in alle herenteams waterpolo gespeeld. Binnen de vereniging vervulde Bert vele taken, zo is hij polosecretaris, bestuurssecretaris, voorzitter, trainer en lid van de sportraad geweest. De passie voor waterpolo zit duidelijk in de familie: alledrie zijn kinderen speelden polo. Een neefje (Jan Jaap) zelfs als international. Ook broer Nijs heeft jaren in het Nederlands team gespeeld.⁣

Van harte gefeliciteerd Bert! d’ELFT kijkt er naar uit om u, en alle andere veteranen, weer te mogen ontvangen in het zwembad en het clubhuis.

Foto’s: Ellen Naaborg