Teamindeling waterpolo seizoen 2020-2021

Het lijkt misschien allemaal nog wat ver weg. Helemaal in deze rare tijd. Maar achter de schermen van d’ELFT is iedereen druk bezig. Zo ook met de voorbereidingen van het nieuwe seizoen. Er wordt nog flink gepuzzeld met de trainingstijden, maar vandaag is wel al de teamindeling voor het seizoen 2020-2021 door de waterpolocommissie bekend gemaakt!

Hierbij presenteren wij de teamindeling voor het seizoen 2020-2021.

De jeugdafdeling is voor het seizoen 2020-2021 goed gevuld en nieuwe aanmeldingen blijven binnen komen. Daarom wordt komend seizoen gestart met een Jeugd EG, Jeugd DG, Jongens CJ, Jongens BJ, Jongens AJ, en een combinatie meiden C-team (Jeugd CM) met ZVVS en Westland. Hiermee zijn bij de jongens alle leeftijdscategorieën gevuld. Bij de meiden is het helaas niet gelukt om een Meiden B team te vullen en is er voor gekozen om deze meiden door te schuiven naar de dames.  Uiteraard blijft de doelstelling om minimaal één jeugdteam per leeftijdscategorie te hebben en de jeugd zoveel mogelijk in hun eigen leeftijdscategorie te laten spelen.

Bij de dames kan volgend jaar dus gestart worden met vier volle damesteams. Voor de heren selectie (H1-H2) wordt gestart met een open selectie. Aan het begin van het seizoen zal de hoofdtrainer een verdeling maken van de selectie over de eerste twee herenteams.

Ook dit seizoen zijn er voldoende heren om vijf recreatieve herenteams te vormen. Met dank aan de aanvoerders van H3 t/m H7 van afgelopen seizoen is het wederom gelukt een mooie recreatieve heren teamindeling op te stellen.

Wij kijken (meer dan ooit) uit naar een nieuw, spetterend en sportief waterpoloseizoen!

Met sportieve groet,
WPC d’ELFT