[18 nov] Update verenigingsactiviteiten: het zwembad gaat weer open!

Goed nieuws: de zwembaden gaan weer open! Tijdens de meest recente persconferentie is aangekondigd dat de zwembaden vanaf donderdag 19 november weer open mogen. Dit betekent dat vanaf die datum ook alle activiteiten van d’ELFT weer worden opgestart.

Tot nader order gelden voor alle afdelingen de algemene maatregelen zoals deze kort voor de recente sluiting ook golden. Deze maatregelen zijn samengevat in dit overzicht: Algemene coronamaatregelen d’ELFT.

Extra toelichting gebruik mondkapjes
Voor alle afdelingen geldt dat voor alle personen van 13 jaar en ouder het dragen van een mondkapje verplicht is in het gebouw, met uitzondering van de zwemzaal. Dit betekent dat het mondkapje op moet zijn bij het betreden van het gebouw en pas af mag als men zich gaat omkleden in de zwemzaal. Bij het verlaten van de zwemzaal dient het mondkapje weer op te worden gezet en op gehouden te worden tot men weer buiten is.

Diplomazwemmen: proefzwemmen A, B en C direct bij eerstvolgende les
Gelijk de eerste les wordt in de badjes A, B en C proefgezwommen (survival, dus met kleding). Als uw kind bij één van deze groepen hoort, zorg er dan voor dat uw kind bij de eerstvolgende zwemles met de juiste kleding bij het bad verschijnt. Meer informatie hierover en over de overige aandachtspunten voor diplomazwemmen vindt u in deze brief: Zwemlessen starten weer!

Maatregelen Waterpolo, Wedstrijdzwemmen, Trimzwemmen en Sterrenplan
Voor de overige afdelingen gelden de maatregelen en roosters zoals deze tot kort voor de sluiting twee weken geleden golden: