[feb 2023] Aankondiging schoolwaterpolotoernooi en minipolotoernooi

Zondag 5 februari a.s. organiseren we de tweede ronde (middenbouwkinderen deze keer) schoolwaterpolotoernooi van dit seizoen. Dat is van 14.00 tot 16.00 uur. De scholen worden komende week weer uitgenodigd!

En de week daarna vindt bij onze vereniging het minipolotoernooi plaats. Een toernooi voor onze mini’s en de jongste spelertjes van verenigingen bij ons in de regio: zondag 12 februari van 14.00 tot 16.00 uur.

In aanloop naar deze toernooien verwachten we weer gasten in ons clubhuis en in het badwater op de vrijdagavonden in december, januari en op 3 februari a.s.

Deze toernooien zijn een belangrijke schakel in het vinden en binden van jonge spelers, de toekomst van onze vereniging. Dus we maken dit als vereniging graag mogelijk en vragen alle leden om een warm welkom voor onze gasten. Sterker nog, zie volgend bericht, we hopen op jullie enthousiaste bijdrage!

Vragen over deze toernooien? 
Karel Zelisse weet er alles van: hij traint op vrijdagavond tussen 19.30 en 20.30 uur en is dan dus in het zwembad. Mailen kan ook via: schoolwaterpolotoernooi@d-elft.nl.

.

Alle hulp is welkom!

Zie je dat hart in de V van vrijwilliger? En die gouden medaille? Vrijwilligers zijn het hart van onze vereniging. En ze zijn goud waard! Wat ons betreft is elk lid (en van jeugdleden elke ouder of verzorger) in meer of mindere mate een gouden vrijwilliger om de club bruisend en gezond te houden. 

Daarom deze prachtkans: 
Help komende maanden vrijwillig mee aan de tweede ronde school- (en mini-) waterpolotoernooi! 

Met jouw inzet vinden en binden we nieuwe jongeren voor onze mooie sport. En hebben we trouwens ook onderling veel plezier :-). 

De eerste concrete taken die we willen invullen:

  • een uurtje training geven of begeleiden aan kinderen uit de basisschoolgroepen 3 t/m 6;
  • een bardienst doen tijdens zo’n training;
  • een introductie’lesje’ geven aan de kinderen en hun ouders voorafgaand aan de training.

Uiteraard bereiden we je waar nodig netjes op zo’n taak voor en hoef je niet zelf het wiel uit te vinden! 

Meld je aan via dit online formulier (daar vind je ook de data en tijdstippen) of zoek eerst even contact met Annelies Engelenburg (meestal in het zwembad op maandag- dinsdag- en vrijdagavond of te bereiken op 06 16 70 68 65) om te ontdekken welke taak bij jou past.

We komen graag met je in contact!