[30 dec] Oliebollenmixtoernooi 2022

De inschrijving is gesloten. Het maximaal aantal deelnemers is bereikt.
Tot vrijdag de 30e!

Save the date, het Oliebollenmixtoernooi is terug! Hét waterpolotoernooi voor jong en oud, zwemmers en niet-zwemmers, kortom: voor iedereen. Dus pap, mam, buurvrouw, vriend, vriendin, tante Jopie en schoonfamilie: stel jouw ultieme toernooiteam samen en geef je op.

Na jaren van afwezigheid, omdat het organiseren niet mogelijk was, kan het weer bij iedereen op de kalender: vrijdag 30 december (±18.00-23.30 uur). Het toernooi waarbij waterpoloën met familie, vrienden en collega’s mogelijk is. Uiteraard zullen de heerlijke oliebollen tussen de wedstrijden door niet ontbreken.

Voorwaarden inschrijving

  • Het team bestaat minimaal uit drie niet-waterpoloërs;
  • Ieder team heeft een ‘aanvoerder’, diegene is het aanspreekpunt van het team voor de toernooicommissie;
  • Dit toernooi is enkel voor d’ELFT-leden en genodigden.

Hulp gezocht

Om het toernooi te kunnen organiseren hebben we versterking nodig. We zoeken vrijwilligers voor de bardiensten, scheidsrechters, jurytafel en mensen die helpen bij het opbouwen voor- en opruimen achteraf. Via het aanmeldformulier in onderstaande link, horen we graag op welke manier je wil helpen om het toernooi mogelijk te maken.

Inschrijven en aanmelden

Aanmelden kan tot 23 december via de onderstaande button:

.


Neem voor vragen contact op met Bas, via: polosecretaris@d-elft.nl