[18 feb] Jeugdactiviteit nu gratis en ook voor de jongste leden!

Goed nieuws! Met dank aan extra steun van Zwembad Kerkpolder, het kader van leszwemmen en het bestuur is de Jeugdactiviteit nog leuker geworden!

De Jeugdactiviteit is nu open voor alle jeugdleden (van leszwemmen badje 1 t/m zwemmers en waterpoloërs van 18 jaar). Verder kunnen we zowel het koude als het warme bad gebruiken en is het evenement nu gratis!

Wat gaan we doen?
We verzamelen om 15.30 uur in het Clubhuis en starten om 16.00 uur in het zwembad met een te gekke apenkooi in het water. Daarna heeft iedereen vast grote trek, dus zijn alle Jeugdleden en hun ouders / begeleiders uitgenodigd om mee te eten aan een grote friettafel! Uiteraard wordt er ook voor drinken en snacks gezorgd.

Deelname aan de Jeugdactiviteit is gratis en inschrijven kan via www.d-elft.nl/jeugd (of voor leszwemmers: lever het inschrijfbriefje in bij je juf / meester / trainer)

Lustrumcommissie d’ELFT – lustrum@d-elft.nl