Word lid van de Club van 100!

Het seizoen is weer in volle gang en de eerste wedstrijden zijn gespeeld. Op dit moment zijn een groot aantal (jeugd)leden ook druk bezig met het verkopen van loten voor de Grote Clubactie, wat tot nu toe erg goed loopt.

Een belangrijk onderdeel van de sponsorcommissie is ook de Club van 100. We hebben een trouwe groep leden en teams die bijdragen aan de Club van 100 en daar willen wij dan ook onze waardering voor uitspreken: ONTZETTEND BEDANKT!

Om al deze activiteiten en ondersteuning mogelijk te blijven maken, zijn we ook op zoek naar nieuwe leden van de Club van 100. Dit kan door 100 euro te storten o.v.v. “Club van 100” op onderstaande rekening:

NL62INGB0005525188 t.n.v. ZWV D’ELFT SPONSORGELDEN

Of maak het bedrag gemakkelijk over via een betaalverzoek:

Ik heb een betaalverzoek gemaakt van €100,00 voor Club van 100. Je kunt met elke bank in Nederland betalen. Dank je wel!
https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=vRXoFhx2iZK9svz6kdaZuEzYvXQgbSlv

Wat doet de Club van 100?

De Club van 100 biedt ondersteuning aan en organiseert activiteiten voor al onze leden, bij voorkeur om een bijdrage te leveren aan de sportiviteit en professionaliteit van de vereniging. Bijvoorbeeld hebben we:

  • Teamcaps aangeschaft voor Jeugd DG2 en Jeugd EG2. Dit betekent dat ook alle nieuwe Jeugdteams een set met teamcaps hebben!
  • Inschrijfgeld voor het SBC2000 toernooi en Goffert toernooi gesponsord
  • Geupdate kledinglijn opgezet via ons eigen d’ELFT-lid Tom den Hollander
d'ELFT crew op het gesponsorde Schoonebeek toernooi 2022
d’ELFT crew op het gesponsorde Schoonebeek toernooi van 2022

We hopen op jullie support en zien uit naar een mooi seizoen!
Met sportieve groet,

Maarten van der Beek
Sponsorcommissie d’ELFT