Aanmelden en opzeggen

Aanmelden

Mogelijk wordt uw kind bij het aanmelden eerst op een wachtlijst geplaatst. Nieuwe leden worden door de wachtlijstbeheerder opgeroepen voor de eerste zwemles. Dit gaat in overleg met de badcoördinator van een zwemavond.

Uiterlijk twee weken voor aanvang van de eerste zwemles ontvangen de ouders/verzorgers van de nieuwe leszwemmers van de badcoördinator een inschrijfformulier. De inschrijfformulieren worden doorgegeven aan de ledenadministratie. Aan de hand van de gegevens van deze inschrijfformulieren wordt de ledenadminsitratie bijgehouden en worden de facturen opgemaakt. Op de achterzijde van een inschrijvingsformulier vind u tevens de vele mogelijkheden om vrijwilligerstaken te vervullen binnen de vereniging.

TIP: Wanneer u zich inzet als kaderlid voor een van de badjes van het Elementair Zwemmen krijgt uw kind voorrang op de wachtlijst!

Om u direct aan te melden kunt u gebruik maken van deze link naar het online aanmeldformulier.

Update huidige status:

[augustus 2018] Wegens onderbezetting binnen het kader Elementair Zwemmen zijn de wachtlijsten helaas flink toegenomen. De huidige wachttijd bedraagt momenteel minimaal één tot twee maanden en voor de zwemlessen op maandag ongeveer 1,5 jaar. Eén maand voorafgaand aan de eerste zwemles nemen we contact op.

Het werk van het kader Elementair Zwemmen wordt na de zomervakantie weer ter hand genomen. In verband met deze vakantieperiode kan het zijn dat u iets langer dient te wachten op een reactie.

Opzeggen

Opzeggen voor het leszwemmen kan alleen per kwartaal, uiterlijk de 23e van de maand. U kunt opzeggen via deze link: ‘Opzeggen zwemles’. Bij vragen, neem dan contact met ons op via: leszwemmen@d-elft.nl.