Aanmelden en opzeggen

Aanmelden

Mogelijk wordt uw kind bij het aanmelden eerst op een wachtlijst geplaatst. Nieuwe leden worden door de wachtlijstbeheerder opgeroepen voor de eerste zwemles. Dit gaat in overleg met de badcoördinator van een zwemavond.

UIterlijk 2 weken voor aanvang van de  de eerste zwemles ontvangen de ouders/verzorgers van de nieuwe leszwemmers van de badcoordinator een inschrijfformulier. De inschrijfformulieren worden doorgegeven aan de ledenadministratie. Aan de hand van de gegevens van het inschrijfformulier worden de ledenadminsitratie bijgehouden en facturen opgemaakt. Op de achterzijde van een inschrijvingsformulier vindt u tevens de vele mogelijkheden om vrijwilliger bij de zwemvereniging te worden.

Als u zich inzet als kaderlid voor een van de badjes van het elementair zwemmen krijgt uw kind voorrang op de wachtlijst!!

U vind het aanmeld formulier via deze link.

Opzeggen

Opzeggen voor het leszwemmen kan alleen per kwartaal, uiterlijk de 23e van de maand. U kunt opzeggen via deze link Opzeggen zwemles. Bij vragen, neem dan contact op met leszwemmen@d-elft.nl.