[15 dec] Lifesaving-clinic @ Kerkpolderbad

Reddend zwemmen heeft bijna iedereen weleens van gehoord, maar wist je ook dat dit in wedstrijdvorm wordt gedaan? Deze zwemsport, lifesaving, is in veel landen erg populair (filmpje). Ook in Nederland wordt de sport steeds groter, want ons land heeft al diverse wereldkampioenen voortgebracht!

Vrijdag 15 december zullen tussen 17.00 en 19.00 uur een aantal van deze topzwemmers uit het Nederlandse lifesaving-team samen met een aantal zwemmers van de Delftse Reddingsbrigade een lifesaving-clinic verzorgen voor de wedstrijdzwemmers van d’Elft. Tijdens het eerste deel van deze clinic zullen de verschillende wedstrijdonderdelen worden getraind. In het tweede deel van de clinic zal er een wedstrijd worden afgewerkt waarbij ook de lifesaving-topzwemmers meedoen. Een mooie kans dus om je te meten met de wereldtop van deze sport!

Na afloop zal er in de bar van het Kerkpolder weer een “traditioneel” Chinees buffet worden geserveerd waarbij iedereen welkom is.

Aanmelden voor de clinic en/of Chinees kan via dit aanmeldformulier. Deelname aan de clinic is gratis, meedoen met “Chinees” kost €5,- pp (cash af te rekenen op de avond zelf).