[20 aug] Waterpolo: start opbouwtrainingen + inkoopactie caps

Waterpoloërs van d’ELFT opgelet, vanaf maandag 20 augustus geldt ‘Fase 4’ van het trainingsrooster: tijd om de conditie op te bouwen! Daarnaast is het weer mogelijk om d’ELFT-caps te bestellen middels de inkoopactie.

‘Fase 4’ trainingsrooster

Op de d’ELFT-site (Waterpolo >  Trainingstijden > Afbouw- en zomerrooster) is opgenomen hoe ‘Fase 4’ invulling geeft aan de trainingen deze week. Het komt er op neer dat alle waterpoloërs zowel op maandag- als op vrijdagavond kunnen trainen in het koude bad. Let wel: het betreffen conditietrainingen dus er wordt getraind zónder bal. Voor Heren 1, Heren 2, Dames 1 en Dames 2 gelden er conditietrainingen van 20.00 tot 21.30 uur!

Na deze week (per 27 augustus a.s) wordt er overgegaan op het reguliere trainingsrooster. Deze is tevens te vinden op de website van d’ELFT op de pagina met ‘Trainingstijden’: kies hier voor ‘Trainingstijden 2018-2019‘.

Maak je voorbereiding op het nieuwe seizoen helemaal af met gloednieuwe caps

Van top tot teen d’ELFT? Het is mogelijk om d’ELFT-caps middels de inkoopactie aan te schaffen. De prijs per cap bedraagt € 20,-
Plaats gemakkelijk online een bestelling via www.d-elft.nl/caps. Let op: bestellen kan tot en met donderdag 30 augustus! De verwachte levertijd is ongeveer 4 weken na het sluiten van de besteldatum. Met het invullen van het formulier ga je een verplichting aan om het aantal opgegeven caps af te nemen. Overigens zijn d’ELFT-badpakken en -zwembroeken het gehele seizoen te bestellen.

Voorbeeld: witte cap #12 met d’ELFT-logo

Mocht je vragen hebben over de inkoopactie, neem dan contact op met de sponsorcommissie via: sponsor@d-elft.nl.