Terugblik: Lustrumdag d’ELFT 20 jaar!

Wat een feest! We kijken graag samen met jullie nog een terug op deze geslaagde dag. Ook willen we onze sponsor Frans Alebregtse, die namens Zwembad Kerkpolder alle friet en snacks heeft gesponsord, hartelijk bedanken.

Het begon met feestelijke activiteiten voor al onze jeugdleden. Door heel het zwembad werden spellen uitgezet en kon de jeugd apenkooien. Na al dat spelen en sporten stonden er volgeladen snacktafels klaar met snacks en frietjes in het clubhuis. Er waren maar liefst 120 kids, 80 ouders en 30 vrijwilligers aanwezig.

Hierna is het clubhuis omgebouwd voor de Game Night. Achterin werden darts gegooid, aan de andere kant vlogen af en toe de pingpongballen door het klaverjastoernooi, waar de kaartende deelnemers zich niet door lieten afleiden, evenmin door de lichtjes en geluiden van de pinball machines. En Mario Kart bleek zowel bij de jeugd als de senioren populair, er werd tot na middernacht geracet!

Tot slot enorm veel dank voor de organisatie door onze Lustrumcommissie en alle vrijwilligers. Jullie hebben met elkaar voor een hele toffe dag en avond gezorgd!