[16 okt] Schoolwaterpolotoernooi

Op zondag 16 oktober (13.30-16.30 uur) zijn de groepen 6, 7 en 8 van de basisscholen in Delft (31), Delfgauw (3), Den Hoorn (3), Nootdorp (4), Pijnacker (12) en Schipluiden (2) uitgenodigd om mee te doen aan het d’ELFT Schoolwaterpolotoernooi in zwembad Kerkpolder.

De wedstrijden worden in de breedte van het zwembad gespeeld, in beide baden tegelijkertijd. De teams bestaan uit vijf, zes of zeven leerlingen (gemengd) en we spelen vijf tegen vijf.

Nog geen bericht ontvangen voor uw kind in één van bovengenoemde groepen? Stuur ons een e-mail met de naam en het e-mailadres van diegene die dit op school organiseert. Dat kan zijn de vakdocent gymnastiek, oudercommissie, sportcommissie of de directeur. Dan versturen we opnieuw de uitnodiging naar dat e-mailadres.

Graag tot dan!