SponsorKlikken voor de feestdagen

Sint bestelt zijn pakketjes steeds vaker online. En jij misschien ook wel? Vergeet dan niet te SponsorKlikken, zo sponsor je gratis je cluppie! 

d’ELFT gratis sponsoren is heel eenvoudig: via de SponsorKliks-pagina van d’ELFT bestel jij (en de Hulpsint) gewoon alle cadeautjes. En dat was het. Je betaalt niets extra! Ook zijn de prijzen via onze SponsorKliks-pagina hetzelfde als in de webwinkel direct bij jouw favoriet.⁣

Wat is er dan anders? Van alle aankopen via de SponsorKliks-pagina wordt een commissie maandelijks aan d’ELFT overgemaakt. Voor jou een kleine moeite: voor je club sponsorinkomsten!

Nooit meer vergeten te SponsorKlikken?

Download de app! De applicatie is beschikbaar voor Apple en Android. Nadat je de app hebt geïnstalleerd selecteer je ‘d’ELFT’ en slaat deze op. Iedere keer als je binnen de app naar een winkel gaat, is de vereniging die je wilt sponsoren bekend. Zo sponsor je standaard d’ELFT, handig!

Namens d’ELFT alvast hartelijk bedankt.