Zomerkamp 2017 komt er aan

Beste zwemmer en ouders / verzorgers,

Heb jij je zomervakantie nog niet volgeboekt? Dan heb ik een datum om in je agenda te zetten. Van maandag 14 augustus t/m zaterdag 19 augustus 2017 gaan we op kamp naar Swalmen.
Voor wie is dit kamp bedoelt? Dit kamp is bedoelt voor zwemmers en waterpoloërs die actief zijn in het sterrenplan, waterpolo en wedstrijdzwemmen vanaf geboortejaar 2009
Wat kan je allemaal verwachten? Het wordt een week vol met leuke en spannende activiteiten zoals een dropping, bosspelen en veldsporten. We verblijven met z’n allen in tenten op het kampterrein van zwembad de Bosberg in Swalmen. Dit zwembad heeft een 50 meter bad waarin wij zullen trainen en vrijzwemmen. Bekijk hier alvast wat foto’s van de locatie www.zwembaddebosberg.nl.

Meer weten?
Op de website van d’ELFT zullen we binnenkort ook informatie over kamp zetten. Daar kan je bijvoorbeeld gaan bijhouden wie er allemaal meegaan. Ook zal ik daar af en toe leuke nieuwtjes plaatsen over het kamp. Houd de website dus goed in de gaten!
De kosten voor deze kampweek zijn €150,= We hebben een minimaal aantal deelnemers nodig van 30 personen om het kamp door te laten gaan. Geef je op en probeer ook al je zwemvriendjes en vriendinnetjes enthousiast te maken om mee te gaan. Hoe eerder jij je opgeeft hoe sneller wij kunnen beginnen met de verdere organisatie.
Mocht je verder nog vragen hebben dan kun je altijd contact met mij opnemen via de mail of telefoon of vragen in het zwembad.

Ik heb er zin in! Jullie ook?
Groetjes,

Bas den Dulk
basdendulk@gmail.com
06-28838750

Download hier het aanmeldformulier