Uitslagen Junioren/Jeugd/Senioren-circuit deel 1

Zondag 15 oktober werd de eerste wedstrijd georganiseerd binnen het Junioren/Jeugd/Senioren-circuit. Samen met WZK, SG LinK/ZPC Katwijk, Oceanus en De Watervogels werd in het Leidse zwembad “De Zijl” een gevarieerd programma afgewerkt. Ondanks de herfstvakantie bleken onze zwemmers enorm scherp te zijn. Veel PR’s gingen aan flarden waarbij het vooral opviel dat de races technisch en tactisch dit seizoen steeds sterker worden. Bovendien was de gretigheid om de 200m- en 400m-nummers snel te zwemmen (vaak toch een mentale barrière) enorm groot. Een prima wedstrijd dus!

De uitslagen van deze wedstrijd zijn hier te vinden.

Extra info: dit seizoen doet Albion d’Elft voor het eerst mee met het genoemde circuit. Dit is een serie van vier wedstrijden waarbij de focus ligt op het zwemmen van 200m- en 400m-nummers. Elke wedstrijd start met een aantal 200m-/400m-nummers waarvan aan het eind van de wedstrijd finales worden gezwommen over 100m van dezelfde slag. Tussen deze series en finales worden diverse programmanummers gezwommen over 50m en 100m.