d’ELFT jeugdtrainers maken kennis met de herijkte waterpolovisie

d’ELFT jeugdtrainers aan de slag // Foto: Diana Rieke
Foto: Diana Rieke

Gisteravond is er een speciale avond georganiseerd voor alle jeugdtrainers van d’ELFT. Onder het genot van een bakje koffie introduceerde Jeugdcoördinator Patrick van der Mark de nieuwe visie aan de trainers en legde hij uit hoe dit van invloed is op de opbouw en inhoud van de waterpolotrainingen voor de jeugdteams van d’ELFT.

Patrick is met zijn ervaring omtrent jeugdspelers bij Zwemvereniging Noordkop (Den Helder) een geweldige aanwinst voor d’ELFT. Mede dankzij hem, en zijn contacten met onder andere grote namen in het waterpolo als Jan Mensink, is de herijkte waterpolovisie van d’ELFT vormgegeven.

Gisteravond was het aan de jeugdtrainers niet enkel om te luisteren maar ook om zelf aan de slag te gaan: in tweetallen werd er nagedacht over de d’ELFT jeugdteams en welke invulling er -per team- gegeven dient te worden aan een training. Patrick voorzag van leuke en handige aanvullingen en tijdens de feedbackrondes bleek er ook een hoop geleerd te kunnen worden van de trainers onderling! Binnenkort wordt er een opvolgende bijeenkomst georganiseerd waarbij de trainers weer bij elkaar komen om de stand van zaken door te nemen.

Al met al was het een leuke, interessante en creatieve bijeenkomst. Organisatie en trainers bedankt!


Ook benieuwd naar de herijkte d’ELFT waterpolovisie en wat dit voor jou/jouw kind kan betekenen? Woensdag 28 februari wordt er een presentatie verzorgd speciaal voor alle leden van d’ELFT. Zowel spelers als ouders zijn van harte welkom! (Tijd volgt)