[11 mrt] d’ELFT-WAVE Pubquiz

Na pubquizzen bij beide verenigingen afzonderlijk, komt hij er dan eindelijk: de d’ELFT-WAVE-pubquiz! Zondag 11 maart a.s. zal vanaf 19:00 de bar in het Kerkpolderbad worden omgetoverd tot een feitjes-arena waar de Delftse chloorverslaafden het in teamverband tegen elkaar opnemen. Algemene kennis van nutteloze feitjes is op dat moment nuttiger dan ook. Wacht niet langer en schrijf jouw team in voor de d’ELFT-WAVE Pubquiz!

Een aantal belangrijke punten voor de d’ELFT-WAVE Pubquiz:

  • Er is in eerste instantie ruimte voor 12 teams;
  • Elk team mag uit maximaal 5 deelnemers bestaan. Deze regel geldt vanwege het eerlijk houden van de pubquiz en vanwege de beschikbare ruimte;
  • Alle teamleden moeten lid zijn van WAVE en/of d’ELFT;
  • Kosten voor deelname zijn €5,- per team. Dit bedrag dient cash te worden afgerekend als de antwoorden van de eerste ronde worden opgehaald;
  • Tot en met 28 februari 20.00 uur geldt dat de eerste zes ingeschreven teams van zowel WAVE als d’ELFT “geplaatst” zijn. De overige teams komen op een reservelijst te staan. Mochten er minder dan zes teams van één van de verenigingen meedoen, dan worden de overige plekken na de genoemde datum gevuld met de teams die op de reservelijst staan. Hierbij is de volgorde van inschrijving (ongeacht WAVE of d’ELFT) leidend;
  • Er wordt niet met de jury gecorrespondeerd. De jury zal in de geest van de strijd beslissen als een gegeven antwoord discutabel is.

→ Update: inschrijven voor de Pubquiz is niet meer mogelijk.

Tot ziens op zondag 11 maart!