[21 april] Programma seizoenafsluiting & feest!

Volgende week vindt het allerlaatste waterpolowedstrijdweekend van dit seizoen plaats. Maar niet getreurd, samen maken we er een knallende afsluiter van! Zaterdag 21 april starten we ‘s-middags met lekker veel waterpolowedstrijden in eigen bad en tussendoor zal de feestsfeer hier en daar wel al voel- en merkbaar zijn. Na de laatste wedstrijd draaien we de volumeknop wat verder open en geven we de discobal een goede slinger, zijn jullie klaar voor een feestje?

Zoals gezegd vindt eerst het serieuze werk plaats: het merendeel van de waterpoloteams zal die zaterdag hun laatste wedstrijd spelen en omdat er veel thuiswedstrijden zijn, kan er zowel door clubleden als publiek de hele middag en avond naar hartenlust worden genoten van al het waterpolo en de gezelligheid.

Alle (oud-)waterpololeden, vrijwilligers, trimzwemmers en ouders zijn van harte welkom op 21 april in Kerkpolder om zowel de d’ELFT-teams aan te moedigen, de uitreikingen bij te wonen en het feest mee te vieren!

Om 18.00 uur mogen de Jeugd-E, DG1 & DG2 én Jeugd-BJ zich verzamelen in de kantine, want daar wacht hun een kleine verrassing! En ondanks dat Jeugd-CM niet speelt aankomend weekend, hopen we jullie meiden toch zeker ook van harte welkom te mogen heten deze dag, want om 19.15 uur wacht jullie ook een mooie verrassing.

Vanaf 21.00 uur is het tijd om de Jeugd-CJ in het zonnetje te zetten en ook zij worden dan in de kantine verwacht. Hierna nodigen we graag àlle (oud-)waterpololeden, ouders, vrijwilligers en publiek uit om mee te feesten. Met elkaar pakken we nog even een momentje om de seniorenteams & de vrijwilligers te huldigen en het seizoen dan toch écht af te sluiten alvorens we met elkaar de dansvloer op gaan.

Voorafgaand en tussen de feestelijkheden door kan er in Kerkpolder genoten worden van de volgende wedstrijden:

Wij hebben er zin in en wij hopen jullie ook. Tot dan!


Vragen? Stel ze via: media@d-elft.nl