[18 aug] d’ELFT-trimzwemmer Joost zwemt mee met Maarten van der Weijden in de 11-stedenzwemtocht

Op 18, 19 en 20 augustus gaat Maarten van der Weijden bijna 200KM zwemmen langs de elf Friese steden om geld op te halen voor onderzoek naar kanker. Maarten van der Weijden is de oud-olympisch zwemkampioen in het 10KM open water en gedurende deze driedaagse zwemtocht zal hij niet uit het water komen eer hij weer in Leeuwarden terug is!

d’ELFTs tintje

Eén van onze eigen d’ELFT-trimzwemmers: Joost van den Ende, zal tijdens deze barre tocht 2KM meezwemmen met Van der Weijden om hem te ondersteunen bij zijn mooie actie. Joost start op zaterdag 18 augustus rond 18.00 uur in Stavoren. Naast de sportieve uitdaging is het ook de bedoeling dat deelnemers uit hun netwerk minimaal 1000 euro ophalen voor het goede doel.

Uiteraard steunen wij als d’ELFT deze sportieve uitdaging en brengen wij dit initiatief graag onder de aandacht. Wil je daarom Joost en het onderzoek naar kanker ondersteunen? Doneer ook een gift.

Joost is in ieder geval duidelijk in zijn missie:
“Een goede gezondheid is niet vanzelfsprekend. Die vanzelfsprekendheid zou je zo maar vergeten in de haast waarin we leven. Helaas komt in mijn directe omgeving maar al te vaak voor dat mensen plotselingziek worden. Bijna iedereen heeft wel familieleden, vrienden, collega’s of kennissen die met de ziekte kanker te maken hebben gehad. Door deel te nemen aan deze sportieve uitdaging en Maarten te steunen in deze 11-stedenzwemtocht kan ik indirect mijn steentje bijdragen.”

Veel plezier & succes Joost!