[22 apr] Af- en opbouwrooster waterpolo

Het wedstrijdseizoen zit erop en we kunnen ons langzaamaan opmaken voor een periode van rust en herstel. Uiteraard betekent dat niet dat er helemaal niks meer gebeurt, voorlopig kunnen we nog lekker door blijven trainen. Wel verandert er binnenkort al wat aan de trainingsuren en zal, gedurende een groot deel van de zomer, het zwembad gesloten zijn in verband met groot onderhoud. Even een paar dingen om in de gaten te houden dus. Hoe het allemaal precies zit, lees je hier.

Fase 1| 22 april – 2 juni

Deze fase gaat per 22 april a.s. in: de trainingen van anderhalf uur worden ingekort tot trainingen van een uur. Daarnaast stopt de inhuur van het zwembad in De Lier. Omdat WAVE niet langer traint in deze fase dient d’ELFT op maandag- en vrijdagavond af te sluiten.

  • Heren 3, 4 en/of 5 sluit op maandagavond af
  • Heren 4, 5, 6 en/of 7 sluit op vrijdagavond af
  • Op maandag 22 april vindt er geen training plaats i.v.m. Tweede paasdag
Fase 2| 3 juni – 21 juli

De tweede fase gaat maandag 3 juni van start: dan trainen alle teams nog maar één keer in de week. Omdat op maandag enkel de veteranen staan ingeroosterd dienen zij het zwembad af te sluiten.

  • De veteranen sluiten op maandagavond af
  • Heren 4, 5, 6 en/of 7 sluit op vrijdagavond af
  • Op maandag 10 juni is er geen training i.v.m. Tweede pinksterdag
Fase 3| 22 juli – 1 september

Gedurende deze fase is zwembad Kerkpolder gesloten i.v.m. groot onderhoudEr kan gedurende deze fase iedere vrijdagavond van 20.00 tot 21.30 uur door alle waterpoloteams getraind worden in zwembad De Waterman te Wateringen.

Fase 4| 19 augustus – 1 september

Deze fase is gewijd aan de conditietrainingen (2x anderhalf uur) van de selectieteams: omdat we niet in zwembad Kerkpolder terecht kunnen, zullen deze trainingen plaats vinden in (openluchtzwembad!) De Waterman te Wateringen. Het betreffen de teams: Heren 1 en 2, Dames 1 en 2, Jeugd-AJ en Jeugd-MB. Meer info volgt t.z.t.

Fase 5| vanaf 2 september

Deze fase duidt de officiële start van het seizoen 2019-2020 aan. Het nieuwe trainingsrooster voor alle waterpoloteams van d’ELFT wordt t.z.t gecommuniceerd.

Het complete ‘af- en opbouwrooster waterpolo’ vind je hier. Dit rooster is ook te vinden onder ‘trainingstijden’ in het menu ‘waterpolo’ op de website.

Veel trainplezier!


Foto: zwembadwaterman.nl
Zwembad “De Waterman”
Dorpskade 57,
2291 HP Wateringen