Geslaagd voor het Zwem-ABC

Vorige week dinsdag (19 maart 2019) zijn alle kinderen die hebben afgezwommen voor het Zwem-ABC geslaagd!

Voor het A-diploma zijn geslaagd:
[Deze namen zijn verwijderd.] Goed gedaan! Je hebt je A- diploma, nu kan je zwemmen in een zwembad zonder attracties. Pas na het behalen van je B- en C-diploma kan je ook veilig van de glijbaan in Kerkpolder of in een groot zwemparadijs met héél véél glijbanen! Dus nog even doorbikkelen voor zowel je B- als je C-diploma, want pas dan ben je zwemveilig.

Voor het B-diploma zijn geslaagd:
[Deze namen zijn verwijderd.]
Heel knap! Je hebt nu je A- én je B-diploma en kan je zwemmen in een zwembad met kleine attracties. Je bent er bijna, alleen nog je C-diploma en dan kan je ook in een zwembad met grote attracties en in open wateren zwemmen. Handig voor in de zomer!

Voor het C-diploma zijn geslaagd:
[Deze namen zijn verwijderd.]
Jippie! Je hebt het Zwem-ABC, nu kan je zwemmen in een zwembad met grote attracties, stroomversnellingen en in open wateren zoals de Grote Plas van de Delftse Hout!

Wij wensen alle geslaagde C-tjes veel en veilig zwemplezier!

[Deze foto is verwijderd.]

Ging uw zoon/dochter altijd met plezier naar de zwemles en vindt hij/ zij zwemmen dus super leuk? Dan is er de mogelijkheid om uw kind aan te melden voor een gratis proefles bij het Sterzwemmen. Neem hiervoor contact op met Nynke Hoitinga, via: sterrenplan@d-elft.nl.

Door: Bibiana Rodenburg


N.B. De namen en de foto’s zijn met toestemming van de ouders geplaatst en zullen na zes maanden automatisch worden verwijderd.